Сви те питају ко ти ради онлајн – а ти се насмешиш и отпијеш капућино

Не, твој бизнис није један од “малих милион” и нећеш да буде тако представљен. Зар сав твој труд заслужује празне фразе попут “синоним за квалитет” и “повољне цене” на сајту који личи на све остале? Безличне блогове и објаве на мрежама, које у просеку види један и по човек? Јако добро знаш да је модерно пословање такорећи незамисливо без онлајн присуства – али исто тако имаш свест да то мора да доноси неке резултате.

Јуначки приступ бизнису

Онлајн маркетинг заједно с веб дизајном је једна од најлепших професија на свету и такорећи је грех приступати јој незаинтересовано и траљаво. Свако ко зна шта му је тачан циљ и одлучи се за инвестицију овог типа, заслужује мудро осмишљену и вешто спроведену онлајн маркетинг стратегију. 

НАШ ЧОВЕК? Е па онда кнежевски третман!

Радимо искључиво с НАШИМ ЉУДИМА – малим и средњим предузећима, регистрованим у Србији. Зашто – зато што смо патриоте. Зато што с подједнаким еланом и поносом радимо за познату модну компанију лоцирану у строгом центру Београда и произвођача месних прерађевина из једног села у Шумадији.

Зато што радећи за домаће брендове не помажемо само својим клијентима, већ и:

  • њиховим запосленима
  • купцима/корисницима
  • привреди Републике Србије

Најзад (а и најпре), тиме помажемо себи самима, јер радити за добро свог народа је – част од које нема веће.

Шта радимо

Израда веб сајтова и онлајн продавница

 

Сваки сајт који правимо, трудимо се да изгледа као најбољи излог на најпрометнијој локацији – толико добро, да купац мора да уђе.
Радимо стратешки и поступно, те наше сајтове одликује брзо учитавање, уникатан дизајн и копи који “продаје на прву”.

l

Производња садржаја

 

Од копија за сајт и продајне странице, преко друштвених мрежа до интервјуа и репортажа, видео прилога, креирамо мултифункционалан садржај сходно стратегији. Уз комплетну технику и модерне софтвере, правимо видео и фото рекламе апсолутно свих формата.

Пласман и оглашавање

 

Све што произведемо од садржаја има задатак да дође до адекватне публике. С тим у вези радимо пласман истог – пажљиво водећи рачуна где ће шта бити објављено.

Рекламне кампање радимо на водећим платформама Фејсбук и Гугл.

 

а пре него што почнемо да радимо…

Желимо да чујемо од тебе шта ти тачно треба. “Треба ми сајт и неко да води мреже и пушта рекламе” није довољно. Шта је циљ свега тога – популарност бренда, продаја, обоје? Тек са јасном визијом где треба да стигнемо, твоји Хајдуци могу да приону на стратегију како да чувају, бране и увећају твој бизнис. 

Хајде да попијемо једну домаћу – за почетак, кафу 🙂

Размисли шта ова маркетинг чета може да учини за твоје пословање и јави нам се мејлом:

Contact Form Demo (#3)