Све и да си пре неколико година уложио значајну суму у израду сајта, мораш знати да се трендови мењају, а стандарди расту, те је развој веб сајта нешто што се подразумева.

Да бисмо ти ово дочарали, хајде да замислимо веб сајт твог конкурента. Посетио си његов сајт да употпуниш утисак о његовом пословању, кад оно тамо! Последњи блог унешен је 2015. године, фотографије су толико лошег квалитета да ти се чини да су начињене Кодак „идиотом“, неке странице више не постоје, линкови не раде, а на све то, учитава се толико споро, да губиш вољу да га даље проучаваш. Ти ћеш, можда, мало ликовати, јер је твој конкурент остао у неком плусквампергекту што се тиче веб трендова и стандарда, а потенцијални купац/клијент биће још строжији?

Шта је ово доврага, помислиће, кликнути на чувени црвени икс и потражити производ/услугу на неком другом месту.

Стога, ако се питаш да ли нешто, и шта то, недостаје твом веб сајту, ово је брза листа коју треба да чекираш.

Боље слике (Иван)

Добар хостинг (Соња)

Квалитетан садржај (Соња)

Локални СЕО (Соња)

Дизајн (Иван)

Ова брза чек помоћи ће ти да стекнеш увид у функционалност твог сајта, но, мораш знати да она није коначна. Јако битну улогу игра и оптимизација сајта (која захтева посебну анализу), повезаност са друштвеним мрежама, имплементирани трекери (trackers), а све кроз Гугл таг менаџер и тако даље.

Уколико желиш професионалну анализу свог сајта и предлоге за имплементације и побољшања, не устручавај се да нам пишеш!