Кума је први пут у животу буквално остала без текста

Пише: Хаџи Соња Мартић, харамбаша

Стару народну изреку да је на фризеру најгора фризура, више него ико потврђује хајдучка кума, Маја Зеленовић. Име које се дуже од 20 година пише свим великим словима у свету медија и ПР-а, које стоји иза кампања и манифестација за које зна цела Србија, особа која је погурала многе каријере и винула где иначе не би стигли, аутор стотина колумни, репортажа, истраживања (+неколико неиздатих књига), неко ко постројава директоре и главне менаџере док их учи како се комуницира пред камерама а како пред запосленима… све вам је то наша Маја.

И таква особа се према својој каријери и репутацији односи са толиком игноранцијом да још само није заборавила како јој иде мејл.

Пошто са свим својим клијентима инсистирамо на једној ствари “у излог стављамо све најлепше”; односно, ако постоје транспарентни резултати, аутентични тестимонијали, награде и призања – то све треба да се види – на сајту, на мрежама, у рекламама, јер како ће народ знати колико вредите, ако то кријете?!

Управо из тог разлога смо “очитали лекцију” нашој куми, тако што смо јој за рођендан поклонили лични сајт majazelenovic.com на ком се налази само део њене каријере. Остатак материјала чекамо да нам достави, ево већ седам месеци.

А ево како је реаговала на рођендански поклон:

Skills

,

Posted on

4. December 2021.