Нисмо наљутили Љуту жирафу

Пише: Хаџи Соња Мартић, харамбаша

Када ме је др Бранислав Тутуш контактирао поводом израде (новог) сајта његове ветеринарске амбуланте “Љута жирафа”, нисам могла да избегнем велики налет треме.

Ко га познаје, посведочиће да је доктор Тутуш изузетно одговоран. Његов захтев је био прилично једноставан: “Хоћу сајт на ћирилици. Да буде прегледно. И модерно.” Међутим, када радите за неког ко је толико посвећен професији, одговоран и прецизан, осећате велику обавезу да оправдате његово поверење.

Најпре смо претресли “стари” сајт и са њега извукли шта нам је потребно. Потом смо дефинисали структуру новог саjта (што би се стручно рекло, low fidelity), адаптирали стари копи, написали нови где је било потребно.

Пре саме израде сајта претходила је најзабавнија фаза: фотографисање и снимање амбуланте, запослених, задовољних муштерија (тзв. тестимонијали) и наравно љубимаца! Сви “манекени” Љуте жирафе су били на нивоу задатка, направљен је одличан материјал, а Хајдуци су прионули на посао. Пола Београда и Војводине долази у Љуту жирафу, која се налази у Батајници, управо због њихове професионалности и посвећености (уосталом, погледајте рецензије на Гугл мај бизнис).

Не могу рећи да није опет било мало треме када је требало да представим сајт доктору Браниславу и његовом тиму. Испоштоване су све његове смернице: ћирилица, једноставан фонт, прегледно, модерно, с тим што смо додали још неке странице и елементе преко договореног.

Целом тиму амбуланте се допао нови сајт, коме не само да није било замерке, већ ни сугестије “хеј, а да ли би ово могло мало другачије”.

Сајт можете погледати на адреси ljutazirafa.rs

Skills

,

Posted on

4. December 2021.