Шта радимо

Израда веб сајтова и онлајн продавница

Правимо брзе и функционалне сајтове водећи рачуна о актуелним веб стандардима и корисничком искуству. Радимо стратешки и поступно, те наше сајтове одликује брзо учитавање, уникатан дизајн и копи који “купује на прву”. Посебно смо поносни на сајтове с онлајн продавницом који бележе експоненцијални раст промета.

l

Производња садржаја

У десетерцу, слици и прози! 🙂 
Од копија за сајт и продајне странице, преко друштвених мрежа до интервјуа и репортажа, видео прилога, креирамо мултифункционалан садржај сходно стратегији.

Уз комплетну технику и модерне софтвере, правимо видео и фото рекламе апсолутно свих формата. 

Пласман и оглашавање

Све што произведемо од садржаја има задатак да дође до адекватне публике. С тим у вези радимо пласман истог – пажљиво водећи рачуна где ће шта бити објављено.

Рекламне кампање радимо махом на водећим платформама (Фејсбук, Гугл) и том агеницјском сегменту посвећујемо посебну пажњу.

 

Како радимо

МЕТОДОЛОГИЈА
одважно до циља!

Наша методологија одвија се у три фазе, од којих свака има две етапе.
На овом путу ми смо твоји лични хајдуци који чувају, бране и славе твоје пословање.

ПРЕСЕК СТАЊА

Да бисмо знали шта је циљ, треба знати одакле крећемо. Најпре, радимо анализу тренутног стања, без обзира на то да ли радимо за неког ко је на самом почетку, или је старина у бизнису. Мора се знати на чему смо. 

ДЕФИНИСАЊЕ

Дефинишемо и лоцирамо циљне групе, анализирамо конкуренцију. Слушамо твоје замисли, идеје и очекивања. Затим, заједно прецизирамо циљеве оствариве у догледном и договореном времену. 

СТРАТЕГИЈА

У складу с дефинисаним циљевима, креирамо уникатну стратегију, која одговара потребама и природи твог посла. С твоје стране, потребне су нам све расположиве информације и материјали.

ПРИМЕНА

Потом прелазимо на реализацију стратегије, радећи паралелно на неколико фронтова, у етапама. Све време си у току с радним процесима и прогресом.

АНАЛИЗА

Од момента кад почнемо да радимо, све време меримо и анализирамо податке, вршимо потребне корекције, о чему те правовремено извештавамо.  

НОВИ ЦИЉЕВИ

По реализовању циљева које смо дефинисали у стратегији, креирамо нове. Дижемо лествицу на виши ниво и уводимо иновације. А онда идемо на јуначки ручак у Карађорђев вајат.     

РЕЗУЛТАТ

Наведене етапе су кораци који ће те од садашње позиције довести до очекиване.
Овај начин рада је исправан, испробан и доказан у пракси, те ако се доследно спроводи, засигурно доводи до резултата.   

Сарадња с Хајдуцима

Спадам у групу људи који нису превише заинтересовани технологијом. Доста дуго сам тражио некога да ми направи сајт за ветеринарску амбуланту – променио сам неколико људи који се тиме баве, уредно све плативши.

Ишло је дотле да су од мене дословно тражили идејна решења – не знам, можда то тако иде, али прављење сајта за мене је постала ноћна мора, а сајт ми је изгледао као да су се играла деца док су га правила.

Преко препоруке сам дошао до Соње и Хајдука. Мало је рећи да ми је пао огроман терет са плећа – све време је она “водила” причу, давала идеје и процењивала садржај и предлагала како би шта требало да изгледа. Моје је било само да одаберем између више понуђених, сјајних решења.

Кад мало боље размислим, она није радила ништа епохално, осим што је професионално одрадила посао за који је ангажована. Вероватно је до мене, и мојих претходних искустава, такво одушевљење тим једноставним, очекиваним стварима у које спада и професионализам.

Захваљујем се ономе ко ми је препоручио Соњу, а знам да ће се и мени захваљивати онај који послуша ову искрену препоруку.

Бранислав Тутуш,
ветеринарска амбуланта “Љута жирафа”

Хајде да попијемо
једну домаћу

 

Размисли шта ова чета хајдука може да учини за твоје пословање и јави нам се мејлом:

Contact Form Demo (#3)