Шта радимо

Израда веб сајтова и онлајн продавница

Правимо брзе и функционалне сајтове водећи рачуна о актуелним веб стандардима и корисничком искуству. Радимо стратешки и поступно, те наше сајтове одликује брзо учитавање, уникатан дизајн и копи који “купује на прву”. Посебно смо поносни на сајтове с онлајн продавницом који бележе експоненцијални раст промета. 

l

Производња садржаја

У десетерцу, слици и прози! 🙂 
Од копија за сајт и продајне странице, преко друштвених мрежа до интервјуа и репортажа, видео прилога, креирамо мултифункционалан садржај сходно стратегији.

Уз комплетну технику и модерне софтвере, правимо видео и фото рекламе апсолутно свих формата. 

Пласман и оглашавање

Све што произведемо од садржаја има задатак да дође до адекватне публике. С тим у вези радимо пласман истог – пажљиво водећи рачуна где ће шта бити објављено.

Рекламне кампање радимо махом на водећим платформама (Фејсбук, Гугл) и том агеницјском сегменту посвећујемо посебну пажњу.

 

Како радимо

МЕТОДОЛОГИЈА
одважно до циља!

Наша методологија одвија се у три фазе, од којих свака има две етапе.
На овом путу ми смо твоји лични хајдуци који чувају, бране и славе твоје пословање.

ПРЕСЕК СТАЊА

Да бисмо знали шта је циљ, треба знати одакле крећемо. Најпре, радимо анализу тренутног стања, без обзира на то да ли радимо за неког ко је на самом почетку, или је старина у бизнису. Мора се знати на чему смо. 

ДЕФИНИСАЊЕ

Дефинишемо и лоцирамо циљне групе, анализирамо конкуренцију. Слушамо твоје замисли, идеје и очекивања. Затим, заједно прецизирамо циљеве оствариве у догледном и договореном времену. 

СТРАТЕГИЈА

У складу с дефинисаним циљевима, креирамо уникатну стратегију, која одговара потребама и природи твог посла. С твоје стране, потребне су нам све расположиве информације и материјали.

ПРИМЕНА

Потом прелазимо на реализацију стратегије, радећи паралелно на неколико фронтова, у етапама. Све време си у току с радним процесима и прогресом.

АНАЛИЗА

Од момента кад почнемо да радимо, све време меримо и анализирамо податке, вршимо потребне корекције, о чему те правовремено извештавамо.  

НОВИ ЦИЉЕВИ

По реализовању циљева које смо дефинисали у стратегији, креирамо нове. Дижемо лествицу на виши ниво и уводимо иновације. А онда идемо на јуначки ручак у Карађорђев вајат.     

РЕЗУЛТАТ

Наведене етапе су кораци који ће те од садашње позиције довести до очекиване.
Овај начин рада је исправан, испробан и доказан у пракси, те ако се доследно спроводи, засигурно доводи до резултата.   

Хајде да попијемо
једну домаћу

 

Размисли шта ова чета хајдука може да учини за твоје пословање и јави нам се мејлом: